Όπως αποκαλύπτει το westbasket.gr σε σημερινό (20/4) του δημοσίευμα, οι πλευρές των Παναχαϊκής και Γιάννη Καλλίγα, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν να πορεύονται προς την ίδια κατεύθυνση και για τη νέα σεζόν στον κόσμο του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο ικανός τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που από βοηθός πήρε την μεγάλη ευθύνη ανάληψης των καθηκόντων που άφησε πίσω του το διαζύγιο με τον Νίκο Ζίζηλα ως head coach και μάλιστα κατάφερε με το… καλημέρα να δικαιώσει τις απαιτήσεις της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της Πάτρας.

Μάλιστα, με ένα τρομερό σερί νικών επί τις οδηγίες του, η Παναχαϊκή όχι μόνο μπήκε στα Playoffs ανόδου προς τη Β Εθνική κερδίζοντας σε ένα μεγάλο ντέρμπι τον Δίωνα Κυπαρισσίας στο σπίτι της την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, αλλά κατάφερε την ίδια στιγμή να επιστρέψει από το 0-2 κόντρα στην ΚΑΠ στα Playoffs λίγο πριν αποκλειστεί εν τέλει με 2-3 στις νίκες.

Ακόμα βέβαια δε θεωρείται απολύτως σίγουρο, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο στις μεταξύ τους επικοινωνίες.