Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε το προπονητικό του επιτελείο που έκανε την αρχή στις εθνικές κατηγορίες ο Πανναξιακός, που επίσημα έβαλε τέλος στην κοινή του πορεία τόσο με τον πρώτο προπονητή Αναστάσιο Βάβουλα όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του, τον Μάριο Ονασογλου.

Θυμίζουμε πως ο Καρατζάς είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία του οργανισμού της Νάξου στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ομάδας:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του αντρικού τμήματος κ. Αναστάσιο Βάβουλα.

Σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι, ο κοουτς Τάσος μόλις του ζητήθηκε, ανέλαβε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή την ομάδα μας και σε συνεργασία με την διοίκηση έφεραν εις πέρας μια αποστολή που στην αρχή φάνταζε ως απίθανη!

Κοουτς σε ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερες στο σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις!
Η πόρτα του σωματείου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα, μιας και αποτελείς μέρος της ιστορίας του Πανναξιακού μας!

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον βοηθό προπονητή του αντρικού τμήματος για τη χρονιά 2022-2023 κ. Μάριο Ονασογλου για την συνεργασία που είχαμε τη σεζόν που μας πέρασε!

Μαζί με τον κοουτς Τάσο έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να καταφέρει η ομάδα μας τον στόχο της παραμονής!

Ο κοουτς Μάριος τη νέα χρονιά θα είναι προπονητής στο αγωνιστικό τμήμα Under 14, ένα τμήμα που έχει δουλέψει και όλη τη φετινή χρονιά και έχει δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του!