Πιστός στη Νίκη Αμαρουσίου για ακόμα μια χρονιά ο Γιώργος Δέλλιος! Ο έμπειρος ψηλός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας και επέκτεινε την κοινή του πορεία μαζί της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φέτος, ο Δέλλιος ήταν ξανά ένας από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου του πετυχαίνοντας περισσότερους από 250 πόντους στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, όπου συνέβαλε τα μέγιστα για να παραμείνει η Νίκη στις Εθνικές Κατηγορίες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Δέλλιος

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δέλλιο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2023-24.

O έμπειρος ψηλός, με τις σπουδαίες παραστάσεις σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών, θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο κλειστό της Κοκκινιάς, συνεχίζοντας την πορεία του στη Νίκη Αμαρουσίου και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του νέου προπονητή, Δημήτρη Ποδαρά.

«Έτσι όπως ήταν δομημένο το σύστημα διεξαγωγής που ουσιαστικά οι τέσσερις πρώτοι εξασφάλιζαν την παραμονή και οι υπόλοιποι έπρεπε να παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Μια νίκη σου έδινε την άνοδο και μια ήττα μπορούσε να στείλει στα play-outs.

Στον όμιλο που συμμετείχαμε, υπήρχαν ομάδες δυο ταχυτήτων. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο πρώτο γκρουπ των play-offs ανόδου όμως δεν τα καταφέραμε. Είχαμε και τραυματισμούς… Μπήκαμε στα play-outs και ουσιαστικά, δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση. Κερδίσαμε και τους δυο γύρους, έχοντας το υπέρ μας 2-0 από την κανονική περίοδο. Τέλος καλό, όλα καλά» εξήγησε στο nikiamarousiou.gr o Δέλλιος.

Όσον αφορά το τι κρατά και τι πετά από την περσινή σεζόν, είπε: «Σε κάθε περίπτωση, κρατώ το πολύ ωραίο κλίμα που έχουμε σαν ομάδα. Όλος ο οργανισμός της Νίκης Αμαρουσίου είναι σαν μια οικογένεια. Είναι μια παρέα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και χαίρομαι πραγματικά που είμαι κομμάτι της. Αυτό που πετάω είναι κάποια σκαμπανεβάσματα που δείξαμε μέσα στη χρονιά».

Για την παραμονή του στη Νίκη Αμαρουσίου, είπε: «Κάθε χρόνο λέω το ίδιο… Άλλη μια χρονιά και τέλος! Πάμε άλλη μια χρονιά και βλέπουμε… Να δω μέχρι πότε θα το λέω (γέλια)! Είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε το παραμικρό όσον αφορά τη νέα σεζόν. Μέχρι, δηλαδή να ολοκληρωθούν οι κινήσεις και να συμπληρωθεί το ρόστερ. Χαίρομαι πολύ για όσα έχω ζήσει με τη Νίκη, ειδικά με την παρέα των “παλιών”, τον Παντελή (Κυπριτζόγλου) και τον Μάρκο (Γεωργόπουλο). Πέρα από συμπαίκτες, η σχέση μας είχε περάσει σε πιο οικογενειακό επίπεδο. Και φυσικά με τον Αντώνη Τσέκενη. Η σχέση μας δεν είναι στα στενά όρια του προέδρου-παίκτη. Αλλά κάτι πιο ξεχωριστό».