Ως βοηθός του Σπύρου Παππά αναμένεται να συνεχίσει να είναι και κατά την επερχόμενη σεζόν στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Σωτήρης Ρίζος, όπως έγινε γνωστό δια στόματος ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός έχει στο ενεργητικό αρκετά αξιοπρόσεκτη παρουσία από τον κόσμο των εθνικών κατηγοριών και αναμένεται να δώσει ξανά το κάτι παραπάνω στην ομάδα της Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον κόουτς Σωτήρη Ρίζο, ως άμεσο συνεργάτη του Σπύρου Παππά στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε με τους διοικούντες τον Σύλλογο να προσφέρει για μία ακόμη χρονιά της υπηρεσίες του, καθώς αμφότερες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από την περσινή συνύπαρξη. Ο Σωτήρης με πολύχρονη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες αναμένεται και φέτος να βοηθήσει τον κόουτς Παππά στο δύσκολο έργο που έχει η ομάδα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ».