Μετά από πολλά χρόνια στο δυναμικό τόσο του αντρικού τμήματος όσο και των μικρότερων ηλικιακά του συλλόγου, Νήαρ Ήστ και Διονύσης Σκέντζος αποφάσισαν να μην επεκτείνουν την κοινή τους πορεία και για τη νέα σεζόν.

Έτσι, ο μέχρι πρότινος βοηθός του κόουτς Καραμπά στο δρόμο για τις back to back ανόδους από την Α ΕΣΚΑ στη Γ Εθνική και από εκεί στη Β Εθνική θα ακολουθήσει στο εξής τη δική του πορεία μακριά από τον σύλλογο Καισαριανής, ο οποίος τον ευχαρίστησε δεόντως για τα όσα προσέφερε στην ομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Δ.Σ του Α.Ο. Νήαρ Ηστ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον coach Διονύση Σκέντζο για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Διονύσης ήρθε στη Νήαρ Ηστ 19 ετών ως παίκτης της αντρικής ομάδας με μεταγραφή από το Παγκράτι. Στην πορεία, μετά από απόφαση του Διευθυντή των Ακαδημιών Μπάσκετ Μιχάλη Καλαμάρα, μεταπήδησε στην προπονητική αναλαμβάνοντας τμήματα των υποδομών του Συλλόγου. Πολύ γρήγορα ξεδιπλώθηκε το προπονητικό του ταλέντο με συνέπεια να αναλάβει βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα, στο πλευρό του coach Καραμπά, καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα του παιδικού και του εφηβικού ως head coach. Το αποτέλεσμα; Το εφηβικό τμήμα να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Α2 κατηγορία (2022) και η αντρική ομάδα να ανέβει δύο συνεχόμενες κατηγορίες (2022, 2023), με τον Διονύση Σκέντζο να βάζει το δικό του λιθαράκι σε αυτό που φάνταζε ανέφικτο.

Ο Διονύσης Σκέντζος ήρθε στη Νήαρ Ηστ ως Διονύσης και φεύγει ως coach Σκέντζος. Και αν αυτός δεν είναι ο ορισμός της επιτυχίας, τότε τι είναι;

Coach Σκέντζο, εις το επαν ιδείν!