Το ζευγάρι των νέων του εμφανίσεων που θα κοσμούν τους παίκτες του την επερχόμενη σεζόν στον κόσμο του Νότου της Γ’ Εθνικής έφερε στη… φόρα ο Διαγόρας Ρόδου το πρωί της Τετάρτης (10/8).

Υπενθυμίζουμε πως οι Ροδίτες -που δεν κατάφεραν κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο να φτάσουν στο επίπεδο της Β’ Εθνικής σε δύο δόσεις, μια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μια στα μπαράζ κατάταξης των δευτεραθλητών- θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στον 2ο όμιλο της λίγκας με στόχο φυσικά την παρουσία τους στα Playoffs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας κάνει γνωστές τις νέες εμφανίσεις του ανδρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η ομάδα μας θα χρησιμοποιεί τις ανοιχτόχρωμες εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια της και τις σκουρόχρωμες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Παράλληλα, συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς η προπώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων του, οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και προγραμματίζεται για την έναρξη της προετοιμασίας, περιμένοντας να μάθει οριστικά την κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν».