Με τη βούλα παίκτης του Πήγασου Θυρέας είναι πλέον ο Αριστοτέλης Πελίγκος. Ο σύλλογος της Θυρέας ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ σέντερ (1994, 2.02), για την οποία σας ενημέρωσε προ δύο ημερών το basketblog.gr.

Την προηγούμενη χρονιά ο Πελίγκος φόρεσε τη φανέλα του Γλαύκου, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία (στον 1ο όμιλο συγκεκριμένα) θα συμμετάσχει και ο νεοφώτιστος Πήγασος Θυρέας, ο οποίος έχει ανακοινώσει επίσης την απόκτηση των Κιουρτζίδη, Κόκκορη και την ανανέωση των Ταβάνι, Διαμαντογιάννη, Mουριά και Μεσσίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο έμπειρος Έλληνας καλαθοσφαιριστής Αριστοτέλης Πελίγκος αποτελεί το νέο μέλος στην μπασκετική οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ.

Ο 28 χρονος, power forward/center ( 2.02 μέτρα) πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, είναι παίκτης που καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των ψηλών, έχει σημαντικές παραστάσεις από την Α2 αλλά και τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες .

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Κρόνο Τρικάλων (Α΄Ε.Σ.ΚΑ.Θ.),αγωνίστηκε στα Τρίκαλα B.C. (A2 Kατηγορία), Τιτάνες Παλαμά (Β΄Εθνική), Ηλυσιακό (Γ΄Εθνική), Δαναοί Τρικάλων (Α΄Ε.Σ.ΚΑ.Θ.) , Νικόπολη Πρεβέζης (Γ΄Εθνική), Πρωτέας Γρεβενών (Β’ Εθνική), ΑΓΣ Ιωαννίνων,ΑΟ Τρικάλων , Εργοτέλη(Γ’Εθνική) και Γλαύκο (Γ’Εθνική).

Τέλη καλωσόρισες!».