Τον μεγάλο άτυχο της περσινής πλέον σεζόν πήρε την απόφαση να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του και για τη νέα αγωνιστική περίοδο το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, με τον γηγενή Χρήστο Δαμιανάκο να παραμένει παίκτης των νεοφώτιστων στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής αλλά και της τρίτης τη τάξει καλύτερης ομάδας στην κανονική διάρκεια του γκρουπ.

Ο 24χρονος «ψηλός» αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού και πρόλαβε να μετρήσει μόλις οκτώ πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Δαμιανάκου Χρήστου στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την “μπλε” φανέλα.

Ο 23χρονος Σιδηροκαστρινός power forward (1.97μ.) στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στην επιστροφή του στην ομάδα που μεγάλωσε και στο ξεκίνημα της χρονιάς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει όσο μπορούσε και ήθελε την ομάδα του, αγωνιζόμενος σε 3 αγώνες έως τότε. Πλέον, έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα συνεχίσει στα “μπλε” και την νέα χρονιά αναμένοντας να αποτελέσει βασικό “γρανάζι” του Ρούπελ στην δεύτερη του συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Χρήστο, καλή αρχή και πάλι !