Τον πρώτο του σκόρερ κατά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τον Θοδωρή Δαλαγκόζη των 294 πόντων στην κανονική διάρκεια του 6ου ομίλου της τέταρτης τη τάξει εθνικής λίγκας, κρατάει και για τη νέα σεζόν το Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Για άλλο ένα χρόνο στην ομάδα μας θα παραμείνει ο 24χρονος Σιδηροκαστρινός playmaker Θοδωρής Δαλαγκόζης, ενώ παράλληλα συνεχίζει και στο πόστο του υπεύθυνου της ακαδημίας του συλλόγου για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του αρχηγού Θοδωρή Δαλαγκόζη, που βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους της στην ιστορική επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα συνεχίζει για δεύτερο χρόνο και στο πόστο του υπεύθυνου ακαδημίας μετά από μια άκρως παραγωγική χρονιά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο 24χρονος Σιδηροκαστρινός pg μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσει στα “μπλε”, καθώς συμφώνησε και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Θοδωρή, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες για άλλη μια χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας