Έντονα τα παράπονα τόσο της Ελευθερίας Μοσχάτου όσο και του επί χρόνια προπονητή της, του Γιώργου Σίμου, για τις αποφάσεις των διαιτητών στο χθεσινό (10/12) ντέρμπι κόντρα στον Ερμή Αργυρούπολης για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός κοινοποίησε τον προβληματισμό και τα παράπονά του για τη χθεσινή διαιτησία μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Είναι κάτι στιγμές που σου έρχεται να τα παρατήσεις,ότι δεν αξίζει τον κόπο, όσο και να παλεύεις και να προσπαθείς, έρχονται κάτι τύποι που δεν με ενδιαφέρει καν αν είναι άσχετοι, ή εντολοδόχοι , ή αν τα παίρνουνε η το κάνουν για να ανέβουν, εμένα με νοιάζει που τα παιχνίδια δεν κρίνονται μέσα στο γήπεδο….

Λάθη κάνουν όλοι,αλλά όχι εσκεμμένα,και όχι συνεχόμενα … Κρίμα… Επειδή έχω αρκετούς φίλους από τον Ερμή Αργυρούπολης δεν θέλω να γράψω περισσότερα γιατί ξέρω ότι δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό…

Υ.Γ Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω διαιτητές να κάνουν τραμπουκα και να ορμάνε σε 70χρονους βγαίνοντας από τα αποδυτήρια..

Τα λόγια από κομισάριους και συναδέλφους τους διαιτητές ότι έχετε δίκιο αλλά …. Δεν μου λέει κάτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά… Και θα ξαναγίνει το ξέρω….

Νομίζαμε ότι θα αλλάξουν πράγματα,αλλά τελικά έχουν γίνει χειρότερα και μάλιστα ξεδιάντροπα.

Κρίμα ……