Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr πριν από μερικές ημέρες, ο πρώτος τη τάξει σκόρερ της φετινής Γ Εθνικής, ο Αλεξέι Σίμοβιτς, σχολίασε όλα αυτά που έφεραν εν τέλει στην ομάδα του, τον Πανναξιακό, την πολύ μεγάλη επιτυχία της παραμονής στον 2ο όμιλο της λίγκας αλλά και την τρομερή του ατομικά σεζόν σε κάθε πλαίσιο.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τα συναισθήματα μετά την παραμονή: “Νιώθουμε ικανοποιημένοι με αυτή την επιτυχία γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι πρωτάθλημα όπου μία ομάδα πάει να ανέβει κατηγορία και έξι ομάδες πέφτουν. Επίσης η έναρξη της σεζόν ήταν απροσδόκητη για τον Πανναξιακό, σε μόλις 1-2 εβδομάδες, η διοίκηση έφτιαξε ποιοτική ομάδα και οργάνωσε τα πάντα για να είναι στο καλύτερο επίπεδο.

Για όσα ξεχώρισαν στον φετινό Πανναξιακό: “Σίγουρα η ατμόσφαιρά που υπήρχε στην ομάδα. Όταν έχεις θετικούς και καθαρούς στόχους όλα είναι πιο εύκολα. Ξεκινώντας από τους ανθρώπους στη διοίκηση όπου όλοι έδωσαν περισσότερα από τα μέγιστα και άφησαν “καρδιά” για τον σύλλογο, μέχρι τους παίκτες που έμειναν ήρεμοι και έκαναν καλή προπόνηση, η επιτυχία ήταν αναμενόμενη”.

Για την τρομερή ατομικά του σεζόν: 00 “Αισθάνομαι, προσωπικά μεγάλη ικανοποίηση, ειδικά όταν στην κατηγορία έχει έξι ομίλους και από δώδεκα ομάδες στον κάθε όμιλο. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, ήμουν τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας και μέρος αυτών των καταπληκτικών παικτών και της διοίκησης που μου έδωσαν την ευκαιρία και με ώθησαν να τα καταφέρω. Φυσικά, δεν θα ήταν δυνατό χωρίς αυτούς, και χωρίς αυτή την ατμόσφαιρα μεταξύ όλων μας, γι’ αυτό το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” πρέπει να το πω στους συμπαίκτες και τη διοίκηση , γιατί αυτοί είναι ο λόγος της επιτυχίας”.