Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική προσθήκη από τη νεοφώτιστη Γαλήνη στη Γ’ εθνική μπάσκετ με την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλου.

Παίκτη με θητεία και στην Α2 εθνική επί δυο χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα και με εξαιρετικά παραγωγικές σεζόν με Γλαύκο και Αίολο Αγυιάς, αποτέλεσε την κίνηση-υπέρβαση από τη διοίκηση του συλλόγου στην προσπάθειά της για τη δημιουργία ενός αξιόμαχου και άκρως ανταγωνιστικού συνόλου.

Ο Παπαβασιλόπουλος έχει ύψος 1.98μ., είναι 33 ετών και έχει φορέσει στο παρελθόν και τις φανέλες των Ολυμπιάδας και Έσπερου ΑΟΠΑ, ενώ αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία και στις δυο πλευρές του γηπέδου (άμυνα – επίθεση).

«Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο Γαλήνη. Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση για την απόκτηση του αθλητή.

«Βλέπω ανθρώπους με στόχους και όραμα»

Από τη δική του πλευρά ο Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος αναφερόμενος στη συμφωνία του με τη Γαλήνη, υπογράμμισε:

«Οι άνθρωποι της Γαλήνης μου έδειξαν από την αρχή το πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα.

Βλέπω μια ομάδα καθοδηγούμενη από ανθρώπους με στόχους και όραμα, όπως είναι ο πρόεδρος και ο κόουτς. Προσωπικά, θα συμβάλω στα μέγιστα στη νέα προσπάθεια της ομάδας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και θα ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά».

 

Πηγή: patragoal.gr