Την τέταρτη συνεχομένη νίκη θέλει να πετύχει ο ΑΟ Δάφνης που την Κυριακή (30/10) θα αντιμετωπίσει την Ένωση Αττάλου Καλύμνου για την τέταρτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι εξαιτίας συγκοινωνιακών λόγων, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16:00 στο γήπεδο “Μιχ. Μουρούτσος”, κι όχι στις 17:00.

Η Δάφνη βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 3 νίκες σε τρία ισάριθμα παιχνίδια ενώ η Ένωση Αττάλου Καλύμνου είναι στην ένατη θέση της κατάταξης, έχοντας κάνει μία νίκη και δύο ήττες.

Την επόμενη αγωνιστική (06/11) η Δάφνη θα φιλοξενηθεί από τον Αιολικό Μυτιλήνης και η Ένωση Αττάλου Καλύμνου θα υποδεχθεί τον ΦΟ Βροντάδου.

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΟ Δάφνης- ΑΟ Ένωση Αττάλου Καλύμνου της 30/10/2022 για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος) αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχ. Μουρούτσος».