Η Δάφνη Δαφνίου ξεκίνησε τη σεζόν με ένα σπουδαίο διπλό, επί της Νίκης Αμαρουσίου, δείχνοντας πως (και) φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Πρωτάθλημα της National League 2. Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Στρατικόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τους στόχους και το όραμα που υπάρχει στη Δάφνη Δαφνίου, το μεγαλύτερο προσόν της, αλλά και το επίπεδο της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Η Δάφνη Δαφνίου ξεκίνησε τη σεζόν με ένα μεγάλο διπλό σε μια απαιτητική έδρα. Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος;
“Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΕΠΚ για το βήμα που μου έδωσε και να ευχηθώ καλή σεζον με υγεία σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα διπλό, σε μια διαχρονικά πολύ δύσκολη έδρα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που ξέρει πολύ καλά την Γ Εθνική (National League 2) και που πρόσφατα προσέλαβε τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και τη δυνατότητα να δουλέψουμε με ηρεμία αυτή την εβδομάδα. Οι στόχοι μας για φέτος είναι πρώτον να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και δεύτερον να συστήσουμε νέα παιδιά στο χώρο που θα μας βοηθήσουν να διακριθούμε σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια”.

– Ποιο θεωρείς πως είναι το μεγαλύτερο προσόν της ομάδας, που μπορεί να τη φέρει κοντά στην επίτευξη των στόχων της;
“Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο ο ενθουσιασμός που μας δίνουν τα νέα παιδιά του ρόστερ. Με αυτό σαν δεδομένο, έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το ταλέντο των έμπειρων αθλητών της ομάδας μας. Το κράμα του ενθουσιασμού και του ταλέντου μας οδηγεί μέχρι στιγμής”.

– Πώς βλέπεις σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, μιας και ακόμη είμαστε στην 1η αγωνιστική, το επίπεδο του πρωταθλήματος της National League 2;
“Το πρωτάθλημα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Αυτό φαίνεται από τα ρόστερ των ομάδων αλλά και το επίπεδο των προπονητών. Πάντα η Γ Εθνική (National League 2) ήταν μια πολύ σκληρή κατηγορία με δύσκολες έδρες, έτσι πιστεύω πως θα είναι και φέτος”.

– Τι είναι αυτό που θεωρείς πως επιδέχεται μεγαλύτερης βελτίωσης ώστε το πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό;
“Νομίζω πως η νέα μορφή του πρωταθλήματος το κάνει από μόνη της ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Παρότι δεν είναι απόλυτα δίκαιο για την ομάδα που θα βγει πρώτη, δίνει κίνητρο σε όλες τις ομάδες να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Παρόλα αυτά πιστεύω πως αν υπήρχε διαδικτυακή και στατιστική κάλυψη των αγώνων θα έδινε μεγαλύτερο κίνητρο στους αθλητές”.

 

Πηγή: ΣΕΠΚ