Με τους Παναγιώτη Πολίτη και Σπύρο Μάκαρη στο έμψυχο δυναμικό της θα πορευθεί για άλλη μια σεζόν στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών και δη της Γ Εθνικής ο Πανναξιακός, όπως έγινε γνωστό και με τη βούλα το απόγευμα της Κυριακής (30/7).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Συνήθως τις ανακοινώσεις παιχτών τις κάνουμε μια μια.

Αυτοί οι 2 όμως έχουν συνδιάσει κοινή πορεία από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου μας και με εξαίρεση μια τετραετία απουσίας τους ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Πανναξιακού πάντα παρών!

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τους αθλητές Πολίτη Παναγιώτη και Μακαρη Σπύρο.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος ανέφερε:

“Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς μου!

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίχτες μου να έχουμε πρώτα απολα υγεία!

Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά πιο δύσκολο από πέρυσι όμως έχουμε πίστη στο πλάνο του προπονητή μας και υπόσχομαι ότι και εγώ και οι συμπαίχτες μου θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!

Κλείνοντας θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά και στην διοίκηση του σωματείου μας! Είναι οι αφανείς ήρωες πίσω από την ομάδα που πραγματικά σπαταλάνε χρόνο και χρήμα για να μπορούμε να κάνουμε εμείς αυτό που αγαπάμε! Φέτος πραγματικά κάνουν μια υπέρβαση ακόμα μεγαλύτερη και από την περσινή και σαν ένας από τους  πιο παλιούς παίχτες στην ομαδα θα ήθελα να ζητήσω από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να αγκαλιάσουν όλοι και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. γιατί αξίζει!

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα παρκέ!”

 

Ενώ ο Παναγιώτης με τη σειρά του ανέφερε:

“Μια τρομερή προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας ώστε ο Πανναξιακός να γίνει Μεγάλος και να πάει εκεί που του αρμόζει!

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι και εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας!

Εύχομαι για τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία και πολλές αθλητικές συγκινήσεις!”

Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχόμαστε στο Παναγιώτη και τον Σπύρο μια χρονιά γεμάτη υγεία, μακριά από τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες!