Παρελθόν αποτελεί και με τον πλέον επίσημο τρόπο από την Νίκη Αμαρουσίου ο Θοδωρής Ασημακόπουλος μετά από δύο χρόνια παρουσίας σε πολλά και διαφορετικά πόστα μέσα στο σύλλογο, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Έπειτα από μια διετία στη Νίκη Αμαρουσίου, υπηρετώντας το σωματείο από τις θέσεις του προπονητή στο Εφηβικό, του assistant coach στην πρώτη ομάδα και εσχάτως, του υπηρεσιακού προπονητή στο Ανδρικό, ο Θοδωρής Ασημακόπουλος δεν θα συνεχίσει στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Ο κόουτς Ασημακόπουλος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Υπεύθυνου Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου ωστόσο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηλυσιακού δεν του επιτρέπει την παράλληλη ενασχόληση.

 

«Λόγω ανειλημμένων νέων υποχρεώσεων που δεν μου επιτρέπουν χρονικά να συνεχίσω την συνεργασία μου με τη Νίκη Αμαρουσίου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη και την διοίκηση της ομάδας για την άριστη συνεργασία μας και την ευκαιρία που μου έδωσαν να βοηθήσω στο έργο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Κωνσταντακόπουλο για το ήθος του και την πολύωρη ενασχόλησή του με το τμήμα μπάσκετ. Αυτό που πραγματικά θα μου λείψει ,είναι η αναγνώριση των γονέων και η αγάπη των παιδιών. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα και σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος στην πορεία σας θα είμαι δίπλα σας» ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στα social media.

 

Θοδωρή, σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την προσφορά σου στο σωματείο της Νίκης Αμαρουσίου. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο της προπονητικής καριέρας σου.