Για ακόμα μια χρονιά θα παραμείνει στην Καρδίτσα και τους τοπικούς Τιτάνες Παλαμά ο Γιώργος Τσούμας, μια εκ των κυρίων κολόνων της ομάδας τα τελευταία χρόνια στο επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών. 

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της κοινής τους πορείας έγινε γνωστή με κάθε επισημότητα το μεσημέρι του Σαββάτου (3/9), με τον Τσούμα να συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό γρανάζι του θεσσαλικού συλλόγου και στη Γ Εθνική από τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η 4η κίνηση των Τιτάνων κατά το φετινό καλοκαίρι μετά την παραμονή των Ιπποκράτη Σφακιανού, Κώστα Αρχοντούλη και Σωτήρη Φαλιάκη, ενώ αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως προπονητής του συλλόγου στη νεα του πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες θα είναι ο Λάμπρος Βαρδακούλης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Γιώργος Τσούμας συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά στην ομαδα μας.

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Τσούμα.

Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα, πολλοί θεωρούν ότι είναι ”Παλαμιώτης” λόγω της πολυετούς παρουσίας στην ομάδα των Τιτάνων. Τα χρόνια περνούν, η ομάδα μας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε Β’ και Γ’ Εθνική και ο Γιώργος βρίσκεται πάντα εδώ να δίνει ψυχή και σώμα για την ομάδα μας.

Κάποτε θεωρήθηκε μια μεταγραφή νεαρου που θα συμπληρώσει το ροστερ, τα τελευταία χρόνια η ανανέωση του είναι ένα αναμενόμενο γεγονός.

Ευχόμαστε στον αθλητή μας υγεία και πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες”.