Μόνο δύο εκκρεμότητες απομένουν ακόμα για την πλήρη συμπλήρωση των ομάδων εκείνων που θα παλέψουν στους δύο ομίλους του επερχόμενου τουρνουά ανόδου στη Γ Εθνική της νέας σεζόν (2023-2024), το οποίο θα λάβει χώρα σε δύο ομίλους στο γήπεδο του Μετς κατά το διάστημα 28 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.

Όσον αφορά τον όμιλο των νησιωτικών ομάδων, ο αυριανός (18/6) τρίτος και τελευταίος τελικός μεταξύ των ΑΕ Καρλόβασι και Ίκαρου Ικαρίας στο πρωτάθλημα της ΤΕ Σάμου θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα μπαράζ του ειδικού τουρνουά της ΕΟΚ, εκεί όπου ήδη περιμένουν ΓΑΣ Ιάλυσος, Άρης Σύρου ΒΑΟΛ και Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης.

Από την άλλη μεριά, και όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο των δευτεραθλητών σε Α ΕΣΚΑ, Α ΕΣΚΑΝΑ και Α ΕΚΑΣΘ, είναι πολύ πιθανό το βράδυ της Δευτέρας (19/6) να κριθεί το τελευταίο εισιτήριο από τη σειρά μεταξύ των Εθνικού Λαγυνών και Νέας Ραιδεστού σε περίπτωση νίκης των τελευταίων. Σε αντίθετο σενάριο, θα χρειαστεί και τρίτος τελικός που θα λάβει χώρα κατά πάσα πιθανότητα είτε την Πέμπτη (22/6) είτε την Παρασκευή (23/6). Στο δεύτερο αυτό γκρουπ περιμένουν ήδη οι Ερμής Αργυρούπολης και Πανελλήνιος.

Θυμίζουμε πως όλα τα παιχνίδια τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο όμιλο θα λάβουν χώρα στο κλειστό του Μετς. 

Αναλυτικά…

ΤΕ Σάμου

Game 3: ΑΕ Καρλόβασι – Ίκαρος Ικαρίας 18/6 | 13.00

Α’ ΕΚΑΣΘ

Game 2: Νέα Ραιδεστός – Εθνικός Λαγυνών 19/6 | 21.00 (2-1)

Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο ειδικό τουρνουά ανόδου στη Γ Εθνική:

Νησιωτικές ομάδες

ΤΕ Χίου: ΒΑΟΛ
ΤΕ Λέσβου: Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης
ΤΕ Σάμου: ΑΕ Καρλόβασι ή Ικαρος Ικαρίας
ΤΕ Δωδεκανήσου: ΓΑΣ Ιάλυσος
ΕΣΚ Κυκλάδων: Άρης Σύρου

Δευτεραθλητές

Α ΕΣΚΑ: Πανελλήνιος
Α ΕΣΚΑΝΑ: Ερμής Αργυρούπολης
Α ΕΣΚΑΘ: Νέα Ραιδεστός ή Εθνικός Λαγυνών