Το Κορωπί κατέκτησε το 2ο τουρνουά «Γιάννης Γαλάνης – Τάκης Πιέτρης», που διοργάνωσε στο κλειστό «Γ. Παπασιδέρης» το περασμένο Σαββατοκύριακο (17-18/9). Οι οικοδεσπότες άφησαν στη 2η θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην 3η τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας και στην 4η τη μόνη ομάδα της Β’ Εθνικής, τη Δάφνη Δαφνίου.

Στους ημιτελικούς του Σαββάτου (17/9) το Κορωπί είχε επικρατήσει της Δάφνης Δαφνίου και ο Απόλλωνας Σμύρνης του Αργοναύτη, κερδίζοντας έτσι τα δύο “εισιτήρια” για τον τελικό της Κυριακής (18/9).

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Κορωπίου, «στο Τουρνουά παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Κορωπίου κος Δημήτριος Κιούσης, ο Αντιδήμαρχος κος Ανδρέας Ντούνης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Σφηττός» κος Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Θωμάς Κιούσης, ο δημοτικοί συμβούλοι κύριοι Διονύσιος Κερασιώτης και Παναγιώτης Τσιμπικτσίογλου, ο γιος του Γιάννη Γαλάνη Κωνσταντίνος και τα παιδιά του Τάκη Πιέτρη, Γιώργος και Αμαλία στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Κορωπίου στην μνήμη του πατέρα τους».