Στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και του χρόνου οι Βαγγέλης Κεμανετζής, Γρηγόρης Κάτος και Θωμάς Γκούτζιας, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα των Σερρών. 

Οι εν λόγω παίκτες συνεργάστηκαν κατά τη φετινή σεζόν για περισσότερους από 300 πόντους στην κανονική διάρκεια του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή τριών καλαθοσφαιριστών, που βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους της στην ιστορική επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος center Θωμάς Γκούτζιας θα συνεχίσει στα “μπλε” για δεύτερη διαδοχική χρονιά “θωρακίζοντας” την ρακέτα της ομάδας. Για τρίτη διαδοχική χρονιά στα “μπλε” θα συνεχίσει και ο 23χρονος sg, Γρηγόρης Κάτος έπειτα από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά. Τέλος, ο 22χρονος pf, Βαγγέλης Κεμανετζής μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό πρωταθλήματος και την καλύτερη του σεζόν συνολικά, θα συνεχίσει στην ομάδα μας για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Θωμά, Γρηγόρη και Βαγγέλη σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες για άλλη μια χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας !