Λίγες μέρες μετά μια τετραπλή αποχώρηση παικτών του φετινού κορμού στην Α ΕΣΚΑΝΑ, ο Ερμής Αργυρούπολης ανακοίνωσε την παραμονή τριών σημαντικών μονάδων του εν όψει της ιστορικής του ανόδου στη Γ Εθνική της σεζόν 2023-2024.

Ο λόγος για τους Νίκο Τσιώκο, Νίκο Καβαλαράκη και Μιχάλη Ραζή, οι οποίοι κατά τη φετινή σεζόν μέτρησαν περίπου 600 πόντους αθροιστικά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις που ανακοινώσαμε πρόσφατα, αρχίζει να σχηματίζεται το ρόστερ του Ερμή Αργυρούπολης, ξεκινώντας, πρώτα απ’ όλα, με τις παραμονές.

Τρεις από τους κομβικότερους παίχτες της προηγούμενης σεζόν, στους οποίους στηρίχτηκε εν πολλοίς η άνοδος στη National League 2 (Γ’ Εθνική), ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα του Γκαναβία και θα αποτέλεσουν βασικά γρανάζια του Ερμή και του χρόνου.

Ο λόγος, για τον βασικό σέντερ, τον Νίκο Τσιώκο και τους περιφερειακούς Νίκο Καβαλαράκη και Μιχάλη Ραζή.

Είμαστε ευτυχισμένοι που θα συνεχίσουν και οι τρεις τους στον Ερμή και την ερχόμενη χρονιά και ανυπομονούμε να τους δούμε να μεγαλουργούν στο γήπεδο, καθώς κέρδισαν με το σπαθί τους μία θέση στο ρόστερ με την αγωνιστική τους προσπάθεια.