Τον παράγοντα “διαιτησία” έθιξε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μετά τη νίκη της Δάφνης στο Νέο Ψυχικό κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα ο πρόεδρος των πρώτων, ο Κώστας Τζιβελέκας, ο οποίος τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται άμεσα καλύτερους διαιτητές για να προχωρήσει. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ακολουθώ και σέβομαι απόλυτα την νέα Δοικηση της Ελληνικής Ομοσπονδιας Καλαθοσφαιρίσης οπως οφείλω αλλά σε μια ομάδα με προϋπολογισμό και μια ομάδα πάμε για σουβλάκια …μετά …χωρις παρεξήγηση …(ο συμπαθης Προεδρος τους μου το είπε δεν πληρώνουμε…πάμε να δούμε πως είναι…μαγκια τους ειλικρινά )σέβομαι απόλυτα την προσπάθεια….πρέπει ομως να υπαρχει κανονική διαιτησία και όχι βάλτους εκεί εύκολο είναι και οποίος χτυπήσει χτύπησε !!!!αυτα με απόλυτο σεβασμο προς ολους!!!!

Εχω δικαίωμα μετά 30 χρόνια …και φυσικά αυτά τα λεεω μετά από νίκη…και αυτο …παραπονα υπήρχαν και από της δυο ομαδες!!!!

Και τελευταίο ξέρω και γιατι τα παιδιά που έπαιζαν ενω έχουν μέλλον μπερδεύτηκαν …το τελευταίο θα το βρουμε σε περιφερειακους οδούς εντός Αττικής….αφήστε τα παιδιά εχουν ταλέντο ….να προχωρήσουν χρειαζόμαστε καλούς Διαιτητες…”.