Ο 4ος σκόρερ (με 400 πόντους σε 20 αγώνες) της περσινής Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Πρωτέα υπέγραψε συμβόλαιο στην Καλαμάτα ‘80. Ο λόγος για τον Άρη Σκοπέτο, το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετά τον Σταύρο Καρούτα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ξανά, μετά από 5 χρόνια, σε μια ομάδα που έχει κυρίαρχο στόχο να αναδείξει τα νέα ταλαντούχα παιδιά της πόλης μας. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου, πέρα από την αγάπη μου για το άθλημα και την ευχαρίστηση που παίρνω αγωνιζόμενος δίπλα σε νεαρά παιδιά με όρεξη για δουλειά, είναι ο coach Κορογώνας, με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία τη χρονιά 2017-18 στην Γ Εθνικη», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο Σκοπέτος.

«Αμοιβαία θέλησή μας αποτελεί πρωταγωνιστές στην προσπάθεια της ομάδας φέτος να είναι οι νέοι καλαματιανοί παίκτες , κάνοντας περήφανους όλους εμάς που τους πιστεύουμε! Εύχομαι αρχικά μια υγιή αγωνιστική σεζόν για όλους και επιθυμώ στο τέλος της να φέρει για όλα τα μέλη του συλλόγου την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της επιμονής», πρόσθεσε το νέο μέλος των Καλαματιανών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέα σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας αποτελεί ο Άρης Σκοπέτος, ένας από τους καλύτερους παίκτες του περσινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Άρη καλώς ήρθες ξανά στην ομάδα για το ταξίδι της Γ’ Εθνικής».

  • Στο μεταξύ, η Καλαμάτα ‘80 ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ομάδα U23 με την ονομασία Νέοι Καλαμάτα 1980, η οποία θα συμμετάσχει στην τελευταία κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τη σεζόν 2022-23.