Ο προπονητής του Ιπποκράτη Κω, Μιχάλης Καπλανίδης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και μίλησε για την ομάδα που «χτίζει» για τη νέα σεζόν, τους στόχους και για την επιστροφή στην ομάδα της πόλης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή στον Ιπποκράτη: «Για εμένα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο η διοίκηση με εμπιστεύτηκε για να αναλάβω την ομάδα. Αισθάνομαι υπερήφανος και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα υγιή σύνολο που θα διακατέχεται από σωστή νοοτροπία και θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αγώνα. Για εμάς είναι σημαντικό να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με ωραίο μπάσκετ, ούτως ώστε να χαίρεται ο κόσμος αυτό που βλέπει και να έρχεται στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθειά μας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα φέρουμε παιδιά κοντά μας και θα καταφέρουμε να τραβήξουμε τους νέους στο μπάσκετ. Στο τέλος της χρονιάς, όταν θα κάνουμε τον απολογισμό, εάν έχουμε περισσότερες νίκες από τους υπόλοιπους θα ήταν καλοδεχούμενη η άνοδος, όμως δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς».
 
Για το ρόστερ που διαθέτει: «Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κάναμε τρεις αλλαγές. Αποχώρησαν τρεις παίκτες, έχουμε πάρει δύο (Τρύπας, Χρύσης) και πάμε για ακόμα μία προσθήκη. Στο ρόστερ έχουμε δύο παίκτες (Ασημακόπουλος, Χαρίσης) που έχουν παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και αγωνιστικά θα είναι οι οδηγοί μας. Έχοντας παρακολουθήσει όλα τα περσινά παιχνίδια της ομάδας μπορώ να πω ότι το ρόστερ είναι πάρα πολύ καλό. Θεωρώ ότι με την προσθήκη ενός παίκτη στη φροντ λάιν θα είμαστε όπως πρέπει. Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω και στους παίκτες που είναι παιδιά της πόλης. Όλοι τους δίνουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα, έχουν ταλέντο κι έχουν σημαντική συμβολή σε όσα πετυχαίνει αυτή η ομάδα».