Τέλος στη συνεργασία τους μετά από τρία χρόνια έβαλαν Κορωπί και Φάνης Αποστολάκης καθώς πήραν την απόφαση να χωρίσουν φιλικά. Ο έμπειρος προπονητής είπε “αντίο” στους “πράσινους” μετά από μία πολύ επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο του συλλόγου, η οποία συνδυάστηκε με την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και την κατάληψη της τρίτης θέσης στον 2ο όμιλο Νότου τη φετινή σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά από μια άκρως επιτυχημένη διαδρομή και πορεία τριών χρόνων στην οποία ο Φάνης Αποστολάκης άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του, τόσο στην Ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα Υποδομής, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου και ο καταξιωμένος προπονητής έλυσαν την συνεργασία τους μετά από μια συνάντηση σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου καθώς και τα μέλη της επιτροπής Μπάσκετ, ευχαριστούν ολόψυχα τον προπονητή και άνθρωπο Φάνη Αποστολάκη για την ανεκτίμητη συμμετοχή και προσφορά του σε όλα τα επίπεδα του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου τα τρία αυτά χρόνια, σε μια εποχή που μπήκαν οι κολοσσιαίες βάσεις και προοπτικές για την αλλαγή επιπέδου του Συλλόγου.

Ο Γ.Σ.Κ εύχεται στον μεγάλο προπονητή καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και υγεία και ευτυχία σε αυτόν και την οικογένεια του”.

Αναλαμβάνει ο Κονδύλης

Έτσι, οι άνθρωποι του Κορωπίου άρχισαν το σαφάρι για την εύρεση της διάδοχης κατάστασης. Μία διαδικασία, η οποία βρήκε λύση πολύ γρήγορα καθώς οι “πράσινοι” βρίσκονται μία ανάσα μακριά από τη συμφωνία με τον Νότη Κονδύλη. Ο πρώην προπονητής του Παπάγου είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λήξει θετικά το συγκεκριμένο θέμα.