Το δικό του σχόλιο, μέσω του goalpost.gr, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σεζόν που πλησιάζει, πραγματοποίησε ο προπονητής της Αγριάς, Γιώργος Κοσμάτος. Τί είπε για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του, το μεταγραφικό μέτωπο, τους αγωνιστικούς στόχους της Αγριάς και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα την προετοιμασία μας, έχουμε κάποιες ελλείψεις ακόμα, καθώς κάποια παιδιά εργάζονται ή είναι τραυματίες. Περιμένουμε 4-5 ακόμα άτομα να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Παράλληλα, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία μεταγραφή, ψάχνουμε έναν ψηλό.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε μια νεανική ομάδα και στόχος μας είναι η παραμονή. Θα το παλέψουμε, είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πέφτουν έξι ομάδες από τις συνολικά 12 του ομίλου μας, γεγονός που, προφανώς, ανεβάζει πολύ τον βαθμό δυσκολίας για εμάς. Έφυγαν έμπειρα παιδιά, βασικά στελέχη του περσινού κορμού μας, αλλά επιχειρήσαμε να τα αντικαταστήσουμε με γηγενείς, νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές. Η πλειοψηφία των παιδιών είναι από τον Βόλο και μέχρι 22 ετών. Αυτό ταιριάζει και με τη φιλοσοφία μου, εξάλλου, μου αρέσει να τρέχουμε παραπάνω, να παίζουμε σκληρές άμυνες και να ευχαριστιόμαστε το καλό μπάσκετ που επιθυμούμε να παίζουμε, κυνηγώντας, φυσικά, και τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον όμιλο των “κιτρινόμαυρων”:

“Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος. Οι δύο υπόλοιπες ομάδες από τη Μαγνησία, η Ανόρθωση κι ο Αλμυρός, θα είναι πολύ δυνατές και θα διεκδικήσουν την άνοδο. Παράλληλα, οι Σοφάδες, η Καρδίτσα, οι Τιτάνες Παλαμά, ο Α.Ο. Τρικάλων και ο Αμπελώνας θα είναι, επίσης, πολύ δυνατά σύνολα. Προσωπικά, πιστεύω πως και τα Ιωάννινα, τα οποία πέρσι αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική, θα είναι άκρως ανταγωνιστικά, καθώς διατήρησαν μεγάλο μέρος του περσινού τους κορμού.

Από τη μεριά μας, επαναλαμβάνω, θα προσπαθήσουμε να σωθούμε, πρέπει να ξεπεράσουμε έξι ομάδες. Δεν έχω πλήρη εικόνα από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, αλλά πληροφορούμαι πως όλοι ενισχύονται, θέλουν να μείνουν στην κατηγορία, καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύναμη. Βάζουμε το κεφάλι κάτω, δουλεύουμε και προσπαθούμε”.

Πηγή: www.goalpost.gr