Αποτελεί το μακροβιότερο αθλητή της ομάδας καθώς αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα για 11 χρόνια.

Πλέον, εκτελεί χρέη προπονητή και τη φετινή χρονιά ο ρόλος του θα αναβαθμιστεί. Συγκεκριμένα, Νίκος Μητρούλης εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας και αναλαμβάνει πλέον και ενεργό ρόλο στην Ακαδημία του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία νέα πρόκληση για το μακροβιότερο αθλητή της ομάδας μας Νίκο Μητρούλη, που εντάσσεται στο προπονητικό μας επιτελείο και αναλαμβάνει πλέον και ενεργό ρόλο στην Ακαδημία μας. Ο Νίκος Μητρούλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας, από την πρώτη χρονιά στη Γ’ εθνική κατηγορία, την σεζόν 2012-2013, αγωνιζόμενος για 11 συνεχόμενα χρόνια. Ένας χαρισματικός σκόρερ, με έφεση στο μακρινό σουτ και ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αμυντική λειτουργία. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και πρόσφερε εντελώς ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας!!!

Ο Νίκος Μητρούλης θα είναι ο προπονητής της πρωταθλήτριας παιδικής μας ομάδας και μέλος του προπονητικού επιτελείου στην εφηβική και ανδρική μας ομάδα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αγωνιστική του προσφορά και αφοσίωση στην οικογένεια της Αγίας Βαρβάρας και ευχόμαστε να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές και τις αξίες του από το νέο του ρόλο!!!