Ανακατατάξεις έλαβαν χώρα πριν λίγες ώρες στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Αγριάς εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής της ομαδας θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός Σπύρος Στρατίκης ενώ βοηθός του θα διατελέσει ο κόουτς Στέφανος Ντύπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για τον κόουτς Στρατίκη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κοουτς Κοσμάτου και υπεύθυνος υποδομών της ομάδας μας Κ. Στρατίκης Σπύρος. Δηλώνει παρών σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία,την μεθοδικότητα,την εργατικότητα του θα συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτίωση και την αλλαγή ψυχολογίας της ομάδας μας. Καλή αρχή κοουτς και επιτυχίες για την ομάδα μας»!

Ακολουθεί η ανακοίνωση για το κόουτς Ντύπα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κ. Τύμπα Στέφανο. Θα συνθέσει με τον κοουτς Στρατίκη το προπονητικό staff στην ανδρική ομάδα. Είναι προπονητής Β κατηγορίας της γενικής γραμματείας αθλητισμού Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 2015. Σε επίπεδο ανδρών έχει διατελέσει για 2 χρονιές σαν συνεργάτης προπονητής στην Νίκη Βόλου με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Β εθνική την σεζον 2018-19. Σαν πρωτος προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους του ελευθεριακού των Ν αθλητών Νίκης Βόλου και από το 2019 -2022 προπονητής της ομάδας της Ανάληψης Βόλου όπου έχει πιστωθεί την άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ με το αήττητο πρωτάθλημα του 2019-2020. Σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών έχει κατακτήσει το παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας με την ομάδα της Νίκης Βόλου την σεζόν 2017-2018. Από το 2019 μέχρι και σήμερα προπονητής του παιδικου και εφηβικού τμήματος της Ανάληψης. Καλή αρχή κοουτς και επιτυχίες για την ομάδα μας»!