Συνεχίζει δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ του ο Αιολικός, ο οποίος θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε και την παραμονή των Καμινέλλη κι Αφεντούλη, καθότι ανανεώθηκε ο δανεισμός τους από τον Παπάδο Γέρας. Τέλος οι δύο αυτοί παίκτες ήταν κομβικοί στη  περυσινή πορεία του Αιολικού, με τον οργανισμό να ελπίζει πως θα συνεχίσουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αιολικού Μυτιλήνης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τους αθλητές Γιώργο Καμινέλλη και Γιάννη Αφεντούλη, από την ομάδα του Παπάδου Γέρας την όποια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια καθώς και τον πρόεδρο της Βασίλη Ανδριώτη για την καλή της πρόθεση να ολοκληρωθούν οι δανεισμοί στην ομάδα μας  βοηθώντας στην φετινή μας προσπάθεια.

Τα λόγια είναι περιττά για τον Γιώργο και τον Γιάννη καθώς φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος βοηθώντας τα μέγιστα και στην διαδικασία των μπαράζ αγώνων για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία”.