Συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης ο ΠΑΟΚ Μεσποταμίας, ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στις Εθνικές Κατηγορίες. Οι Καστοριανοί φαίνεται πως επιμένουν στην στελέχωση της ομάδας με κυρίως νεαρούς αθλητές και γι’ αυτόν τον λόγο προχώρησαν στην απόκτηση του 17χρονου Γκλιάνα, ο οποίος αγωνίζεται ως forward, ενώ την περυσινή σεζόν ήταν μέλος των Διόσκουρων Κοζάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς ο Γκλιάνας!
Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου Παναγιώτη Γκλιάνα ενόψει της νέας σεζόν!
🔥Ο 17χρονος ταλαντούχος forward την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία σε εφηβικό και ανδρικό επίπεδο με τους Διόσκουρους Κοζάνης και πλέον έρχεται στην ομάδα μας να δώσει μια έξτρα λύση στον κόουτς Τζιλίνη αλλά και να “ταξιδέψει” μαζί μας στην φετινή Γ’ Εθνική.
Λίγο μετά την συμφωνία του, δήλωσε:
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλω να ευχαριστήσω τον coach Τζιλίνη και τον γενικό αρχηγό Χάρη Χελά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε μια ωραία σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε σαν ομάδα τους στόχους μας».
🤝Ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ομάδας Α.Σ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ Κο Βλαχόπουλο Δημήτρη καθώς και τα μέλη του Δ Σ για την εξαιρετική συνεργασία για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Επίσης να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων όλων των αγωνιστικών τμημάτων.
💪Παναγιώτη, η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας σε καλωσορίζει και σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων!