Ο έμπειρος τεχνικός Χρήστος Αναστασίου, που ήταν στην u19 της Νίκης Αμαρουσίου και στο τέλος της σεζόν ανέλαβε τα ηνία του Ανδρικού τόνισε ότι η αποστολή εξετελέσθη, αφού ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων κατάφερε να σώσει την κατηγορία μετά το 3-0 επί του Αιολικού. Παράλληλα ο Αναστασίου έκανε τον απολογισμό του και για το αναπτυξιακό τμήμα του συλλόγου, τονίζοντας ότι η χρονιά ήταν σούπερ επιτυχημένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναστασίου: «Οι Νέοι της Νίκης Αμαρουσίου έκαναν σούπερ χρονιά, αποστολή εξετελέσθη στο αντρικό»
Ο κόουτς Χρήστος Αναστασίου έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων του U19 της Νίκης Αμαρουσίου ενώ σχολίασε την πορεία της πρώτης ομάδας που εξασφάλισε την παραμονή της στη Γ’ Εθνική μέσω των play-outs.
Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο nikiamarousiou.gr, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του: «Όσον αφορά τη μεγάλη εικόνα, η χρονιά σώθηκε στα play-outs με τις δυο νίκες απέναντι στην Κάλυμνο και τον Αιολικό. Ήταν αγώνες ειδικών συνθηκών όμως στο τέλος της ημέρας, η Νίκη πέτυχε τον στόχο της. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως αυτή η ομάδα ήταν για μια θέση στην τετράδα, έτσι όπως είχε σχεδιαστεί. Δεν το συζητάμε… Είναι κάτι που αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας. Παρ’ όλα αυτά, αντιμετώπισαμε ατυχίες μέσα στη χρονιά. Επαναλαμβάνω πως υπό κανονικές συνθήκες, η Νίκη Αμαρουσίου έπρεπε να είναι στην τετράδα στον όμιλό της».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πλέον μπορούμε να πούμε πως τέλος καλό, όλα καλά. Οι αγώνες των play-outs δεν έχουν την παραμικρή σχέση με εκείνους της κανονικής περιόδου, εκεί όπου είχαμε κερδίσει με μεγάλες διαφορές. Το ζητούμενο, λοιπόν ήταν να πείσουμε τα παιδιά και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια… Ότι δεν παίζουν κανένα ρόλο τα προηγούμενα αποτελέσματα. Στηριχθήκαμε πολύ στην εμπειρία κάποιων παιδιών και αυτό φάνηκε όταν τα ματς έφτασαν σε ένα οριακό σημείο. Εκεί “καθάρισαν” οι μεγάλοι και έμπειροι».
Ο κόουτς Αναστασίου κατέληξε λέγοντας: «Δεν είδαμε εντυπωσιακά παιχνίδια στα play-outs. Δεν είχαμε θέαμα όμως η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Αποστολή εξετελέσθη, λοιπον. Στο μεταξύ, κάποια νεότερα παιδιά πήραν τις ευκαιρίες τους και βοήθησαν μέσα στη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του σωματείου. Όσον αφορά την πορεία των Νέων (U21), η πορεία ήταν σούπερ. Αποδείχτηκε πως συμμετείχαμε στον καλύτερο όμιλο με τον Χολαργό και τον Πανιώνιο που έπαιξαν στον τελικό της Αθήνας. Χάσαμε στον πόντο από τον Πανιώνιο και για τρεις τη διαφορά από τον Χολαργό».