Μέσω post του στο Faecbook ο Δήμητρης Κωνσταντινίδης, αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης στο Gazzetta.gr,  αναρωτιέται γιατί το παιχνίδι του Άρη Νικαίας με τα Μελίσσια έχει οριστεί 6/4 ενώ  προκήρυξη αναφέρει ρητά πως όλα τα ματς γίνονται ίδια ώρα και ημέρα με τη μόνη   αλλαγή να γίνεται στην  Καλαμάτα όπου υπάρχουν δύο ομάδες που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο).
Ο Άρης Νίκαιας με σημερινό του έγγραφο παρουσιάζει ότι αιτία αλλαγής είναι .επείγουσες εργασίες του Δήμου λόγω εισροής υδάτων. Το θέμα είναι ότι το έγγραφο έχει ημερομηνία 4/4 ενώ ο ορισμός από την ομοσπονδία έγινε στις…3/4 πριν καν αρχίσουν οι βροχές.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΟΚ 3 Απριλίου 2023 6:12 μμ για το πρόγραμμα των Play out του 2ου ομίλου

1η αγωνιστική – Β’ φάση (Play out)

1η αγωνιστική – Β’ φάση (Play out)

ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ
05/04/23 17.00 ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ – ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
05/04/23 20.00 ΝΕΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
05/04/23 17.30 Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
06/04/23 17.15 Μ. ΛΟΙΖΟΣ ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Αναλυτικά το post του δημοσιογράφου.
Ανακοινώνεται στις 3/4 το πρόγραμμα των πλέϊ άουτ της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Όλα τα (πρώτα) ματς στις 5/4. Το Αρης Νικαίας – Μελίσσια στις 6/4. Γιατί; Αρχικά γιατί… “δεν υπάρχει γιατί”. Καμία ενημέρωση προς τα Μελίσσια που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για τις 5/4 χωρίς να έχει δοθεί ρεπό και έχοντας όλοι κανονίσεις τις υποχρεώσεις τους για συγκεκριμένη ημέρα.
Μια ημέρα μετά (σήμερα 4/4 δηλαδή) η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ κάνει τη…χάρη στον ΚΑΟΜ να ενημερώσει ότι δεν είναι διαθέσιμο το γήπεδο στη Νίκαια στις 5/4 και έτσι πήγε το ματς στις 6/4 χωρίς να ενημερώσει πρώτα και ενώ η προκήρυξη αναφέρει ρητά πως όλα τα ματς γίνονται ίδια ώρα και ημέρα (μοναδική αλλαγή στην Καλαμάτα όπου υπάρχουν δύο ομάδες που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο).
Γιατί δεν είναι διαθέσιμό το γήπεδο; Παρουσιάζεται έγγραφο του Αρη Νικαίας στην ΕΟΚ για…επείγουσες εργασίες του Δήμου λόγω εισροής υδάτων. Το θέμα είναι ότι το έγγραφο έχει ημερομηνία 4/4 ενώ ο ορισμός από την ομοσπονδία έγινε στις…3/4 πριν καν αρχίσουν οι βροχές.
Hellenic BasketBall Federation αν έχετε άτομα στο ΔΣ σας τα οποία έχουν μαντικές ικανότητες που προβλέπουν τις πλημμύρες και μεταθέτουν παιχνίδια πριν καν γίνουν (οι…πλημμύρες) να τους γνωρίσουμε να τους κάνουμε ένα θέμα. Κρίμα είναι τέτοια ταλέντα να πηγαίνουν χαμένα. Επίσης ίσως είναι ευκαιρία να τους γνωρίστε και εσείς επειδή όπως μαθαίνω το συγκεκριμένο μέλος (που “χειρίζεται” την υπόθεση…προσωπικά) δεν εμφανίζεται καν στην ΕΟΚ. Είναι φιλική…τηλεφωνική συμμετοχή!
Μένω στο…χάρισμα του συγκεκριμένου παράγοντα γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι κάποιοι εκεί μέσα κάνουν χάρες σε ομάδες επειδή αυτές δεν θα έχουν διαθέσιμα κάποια στελέχη τους κάποια συγκεκριμένη ημέρα. Δεν τιμάει μια νέα “αξιοκρατική” διοίκηση κάτι τέτοιο πιστεύω.
(Πρόεδρε μαζεύονται πολλά και η περίοδος χάριτος έχει περάσει από καιρό. Μάζεψε τους φωστήρες να κάνουν καμιά δουλειά).