Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Άρης Νίκαιας για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τον Βασίλη Γιατρούδη ο οποίος διαθέτει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Έτσι ο 23χρονος point guard αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Άρη Νίκαιας καλωσορίζει τον Βασίλη Γιατρούδη, ο οποίος για την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην αγαπημένη μας ομάδα. Ο Βασίλης ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από την Ακαδημία του Ιωνικού Νίκαιας ενώ στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς στην Β΄ Εθνική και Α2 κατηγορία. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει πάλι στον Ιωνικό Νίκαιας για να συμβάλει και εκείνος στην πορεία της ομάδας στην BasketLeague. Επίσης έχει κληθεί και ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδος U18 και της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων.
Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και να είσαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε πολλά».

Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης της ομάδας:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "N BASKETBALL ΑΡΗΣ 1973 " Χαίρομαι που ήρθα στην οικογένεια του Άρη. Πιστεύω πολύ και θα στηρίξω πλάνο της Διοίκησης και του coach Μωυσιάδη ιάννη Εύχομαι, φέτος που Σύλλογος γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, να κάνουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες " Γιατρούδης Βασίλης Point Guard 190cm 17-02-2000 ELTECH Teshnelegy 21088397 2023-2024 Welcome Aris Nikaias f Be Proud Be Fair Be Aris"