Εξελίξεις είχαμε πριν λίγη ώρα στο πάγκο του Δούκα καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον κόουτς Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Ο πρώην τεχνικός του Αργοναύτη Ραφήνας θα κάτσει στο πάγκο της ομάδας με μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Γιαννακόπουλο, ο οποίος διαδέχεται στον «μπλε» πάγκο τον Κώστα Σορώτο. Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιώργο Γιαννακόπουλο στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Δούκα τόνισε πως αισθάνεται πολύ τυχερός όντας πλέον μέλος της ομάδας ενώ θα προσπαθήσει να δικαιώσεις τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ανθρώπους του Δούκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες που από κοινού έχουμε. Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη, σε προσωπικό επίπεδο, για αυτό και αισθάνομαι τυχερός που θα είμαι μέλος όλης αυτής της προσπάθειας που κάνει η ομάδα του Δούκα. Οι συζητήσεις μας έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έχω συναντήσει ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον. Ξεκινάμε τον σχεδιασμό και τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο και όλοι μαζί να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».