Ο Αστέρας Τέμενης συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα ο Σύλλογος ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί τουρνουά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει φιλικό τουρνουά προετοιμασίας το προσεχές Σαββατοκύριακο (30/9-1/10), στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου εις μνήμην του παλαιού αθλητή της ομάδας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Σε αυτό το τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Γλάυκος/Έσπερος, Αίολος Αγυιάς και Προμηθέας 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη μνήμη του παλιού μας αθλητή Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή, ο σύλλογος μας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει φιλικό τουρνουά προετοιμασίας το προσεχές Σαββατοκύριακο (30/9-1/10), στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Το Σάββατο θα γίνουν οι 2 ημιτελικοί, με την αυλαία να ανοίγει στις 17:30, όποτε και η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Αίολος Αγυιάς και στις 20:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα 2014. Την Κυριακή, στις 17:30 οι ηττημένοι των ημιτελικών θα παίξουν στον μικρό τελικό, ενώ στις 20:00 οι νικητές των ημιτελικών στον μεγάλο τελικό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλα τα παιχνίδια. Ραντεβού στο γήπεδο! Σας περιμένουμε!