Ο Διαγόρας Ρόδου προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, ενώ συμμετείχαν και στους αγώνες κατάταξης αν κι ήταν ελλιπείς.

Στόχος του συνόλου του Στάθη Βλαχοδήμου είναι μία ακόμη καλύτερη πορεία την νέα σεζόν, με τους Ροδίτες να ενισχύονται με τους πολύ ποιοτικούς Παρδακά, Χατζηγεωργίου και Χρύση, ενώ παρέμεινε στην ομάδα κι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του περυσινού ρόστερ, ο Στέφαν Μπόζιτς. Τέλος η προετοιμασία θα ξεκινήσει τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αντίστροφα μετράει η ομάδα μας για την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει τηςνέας αγωνιστικής περιόδου. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου και μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενώ θα γίνει γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε τη νέα σεζόν. Χθες υπέγραψαν το συμβόλαιο τους με την ομάδα μας τρία από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα ο Σταύρος Παρδακάς, ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου και ο Αντώνης Χρύσης, όπως και ο Στέφαν Μπόζιτς που θα συνεχίσει στα «κυανέρυθρα». Ο προπονητής μας Στάθης Βλαχοδήμος θα περιμένει τους παίκτες του για την έναρξη της προετοιμασίας και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς”.