Ο Δούκας συνεχίζει να πραγματοποιεί πολύ καλές κινήσεις για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής, καθότι μετά από μία σωρεία σημαντικών μεταγραφών ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Σγούρου (2004, 1,90μ). Ο νεαρός άσος έχει ξανασυνεργαστεί με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Γιαννακόπουλο στον Αργοναύτη Ραφήνας, ενώ την περυσινή αγωνιστική περίοδο ήταν αρχικά μέλος της ΦΕΑ στην Elite League (5,3 πόντοι) και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Ηλυσιακό στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Σγούρου (2004, 1.90μ.).

Ο 19χρονος γκαρντ αναμένεται μα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των «μπλε» τη σεζόν 2023-2024. Ο Δούκας συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές με τον προπονητή Γιώργο Γιαννακόπουλο να επιλέγει έναν ακόμα πολλά υποσχόμενο αθλητή.

Ο Σγούρος ξεκίνησε τη σεζόν 2022-2023 στην ΦΕΑ, για να βρεθεί τον Ιανουάριο στον Ηλυσιακό, στον οποίο όμως δεν μπόρεσε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στη μέση. Έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον τεχνικό Γιώργο Γιαννακόπουλο μιας και τη σεζόν 2021-2022 συναντήθηκαν στον Αργοναύτη Ραφήνας.

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του Δούκα, ο ταλαντούχος αθλητής, τόνισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Δούκα από τη νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και ανυπομονώ για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να επιτύχει η ομάδα όλους τους στόχους που θα τεθούν».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Γιώργο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες.