Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Κορωπίου για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την ΑΣΑ Αναγέννηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Κορωπίου:

«Ο ΓΣ Κορωπίου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Κου Πετράκη στο παίχνιδι της ομάδας μας στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ´Εθνικής ΑΣΑ Αναγέννηση – ΓΣ Κορωπίου στο Αρκαλοχώρι στις 6/11/22. Πρωτίστως να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου για την φιλοξενία που μας χάρισε και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε στο Κορωπί.
Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια για την διαιτησία του Κου Σπυρλιδάκη που πραγματικά προσπάθησε μόνος του να κρατήσει ένα ολόκληρο παιχνίδι και να το διαχειριστεί όπως μπορούσε καλύτερα αφού ο συνάδελφος του φάνηκε ακατάλληλος αλλά και ανεπαρκής για την ποιότητα αλλά και την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Καταγγέλουμε το Κο Πετράκη Γ. για το πλήθος των σφυριγμάτων του, αλλά και τον τρόπο που αποφάσιζε να τα δώσει απέναντι στην ομάδα μας. Το βίντεο θα είναι στη διάθεση των αρμοδίων της ΚΕΔ για να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούμε».