Χωρίζουν ύστερα από δύο χρόνια οι δρόμοι μεταξύ του Ερμή και του αρχηγού της ομάδας Θέμης Φωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος αποχαιρέτησε τον έμπειρο παίκτη και πλέον δεν θα τον έχει στο ρόστερ του ενόψει Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υποστολή σημαίας” στον Ερμή Αργυρούπολης, αφού ύστερα από δύο χρόνια εκπληκτικής συνεργασίας και προσφοράς, ο Θέμης Φωτόπουλος θα σταματήσει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα.

Ο αρχηγός της ομάδας, ο πολύπειρος Θέμης μας, μπορεί να μην συνεχίζει να αγωνίζεται με τον Ερμή Αργυρούπολης, αλλά η προσφορά του υπήρξε ανεκτίμητη. Ήρθε σε μία ουσιαστικά νεοφώτιστη ομάδα και με το “καλημέρα” της της εμφύσησε τον άερα του νικητή, του πρωταθλητή, όχι μόνο με τις απαράμιλλες εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο, αλλά και όντας πραγματικός αρχηγός μέσα στα αποδυτήρια και δάσκαλος για τους νεότερους αθλητές του συλλόγου.

Δεν είναι τυχαίο, ότι με την πρώτη εμφάνιση του Φωτόπουλου, ο οποίος είναι διαχρονικά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ΕΣΚΑΝΑ, ο Ερμής έκανε πορεία πρωταθλητισμού τη χρονιά 2021-2022 και την περσινή χρονιά συνέβαλλε τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Δεν είναι τυχαίο ότι στα μπαράζ ανόδου, ήταν ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Θέμη, σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την προσφορά σου στο σύλλογό μας. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ανήκεις στο πάνθεον τον σπουδαίων παιχτών που φόρεσαν τη φανέλα του Ερμή και πάντα θα έχεις μία θέση στην καρδιά και την ομάδα μας. Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις να κάνεις.