Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Εθνικός Λαγυνών.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε τη παραμονή του νεαρού Ζήση Ιατρίδη και τη νέα χρονιά και θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για το ρόστερ της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Λαγυνών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον νεαρό αθλητή Ζήση Ιατρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση, ο Ιατρίδης δεν θέλησε να πει πολλά λόγια ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Εθνικό Λαγυνών μετά από μια δύσκολη και απαιτητική περσινή χρονιά και την άνοδο που τόσο πολύ ήθελε η ομάδα. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, παρά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους του Εθνικού για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και απίστευτη θέληση να πετύχουμε τους στόχους μας και την φετινή χρονιά στις εθνικές πλέον κατηγορίες.