Σε μια ακόμη σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Εθνικός ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τη παραμονή του Ιορδάνη Φωτιάδη για την νέα σεζόν και θα συνεχίζει να αποτελεί σημαντική μονάδα του Συλλογου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

δικός μας Jordan Fotiadis θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού Λαγυνών και την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας που τον εμπιστέυονται:

”Όταν τον Δεκέμβριο 2022 ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον σύλλογο του Εθνικού Λαγυνών, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμπαινα σε μια τόσο μεγάλη αθλητική και μπασκετική οικογένεια.

Η άνοδος στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Εθνικού Λαγυνών ήταν επακόλουθο της συλλογικής προσπάθειας όλων! Με ακρογωνιαίο λίθο τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καρασαββίδη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Του coach Νεκτάριου Καραγιαννίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Των συμπαικτών μου για την αποδοχή και βοήθεια τους στην γρήγορη ενσωμάτωση μου στην ομάδα. Των υπέροχων φιλάθλων μας που πάντα μας ακολουθούσαν και υποστήριζαν!

Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν, που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Εθνικού Λαγυνών και για την καινούργια αγωνιστική χρονιά εύχομαι η Ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα να πετύχει τους στόχους που θα θέσουμε από την αρχή. “