Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Εθνικός Λαγυνών καθώς ο κόουτς Καραγιαννίδης αποτελεί παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό το πρωί της Τρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Λαγυνών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνο ακαδημιών, Νεκτάριο Καραγιαννίδη. Τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο μας. Κόουτς σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, εις το επανιδείν!

Μάλιστα, έκανε πριν την αποχώρηση του έκανε και δηλώσεις εξηγώντας πως η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ:

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά φέτος. Βέβαια το γνωρίζαμε από την αρχή ότι σε μια ομάδα που έχει θέσει στόχο την παραμονή θα είναι πιο πολλές οι ήττες παρα οι νίκες. Έχοντας μια “κακή” ήττα από τον Ναύαρχο Βότση και δυο ήττες στην παράταση με Όλυμπο και Σταυρούπολη (που σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται και λίγο τύχη που μάλλον εγώ δεν την είχα μαζί μου) πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα που υπεραγαπώ, τον Εθνικό. Ελπίζω και εύχομαι αυτό να είναι το “ηλεκτροσόκ” που χρειάζεται η ομάδα ώστε να βρει τον δρόμο της και να παραμείνει στην κατηγορία.

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις έχοντας δημιουργήσει σχέσεις, όλα αυτά τα χρόνια, με τους γονείς των ακαδημιών και με τα μέλη της διοίκησης. Αλλά πιο πολύ φεύγω ικανοποιημένος από την σχέση μου με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο ΚαρασαββΊδη που ξεπερνάει πια τα όρια της φιλίας. Είναι ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που πάντα θα εκτιμώ και θα σέβομαι. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα μας να ήταν σαν αυτόν. Το αθλημα θα πήγαινε πολλά επίπεδα παραπάνω.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των ακαδημιών που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους ως υπευθύνου ακαδημίας και προπονητή τους. Και τελος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και φτάσαμε τον Εθνικό εκεί που βρίσκεται τώρα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».