Στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περίοδου στην Γ’ Εθνική μπαίνει κι ο ΓΑΣ Κομοτηνής, ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή οκτώ αθλητών από το περυσινό ρόστερ. Συγκεκριμένα οι Θρακιώτες ανακοίνωσαν την παραμονή των Χρήστου Ρίννη, Γιώργου Κάφφκε, Ανδρέα Περρή, Αργύρη Ναλμπάντη, Καρκατσέλη Βασίλη, Αλέξανδρου Παπανδρεόπουλου,Καδίρ Χαλίλ και Γιώργου Κουτσοβασίλη. Επί της ουσίας ο οργανισμός της Βόρειας Ελλάδας θα πορευθεί κατά βάση με την ομάδα της περασμένης σεζό, που διέθετε αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το step up.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για τον Κουτσοβασίλη:

ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κουτσοβασίλη, εμπειρότερο παίκτη μας που αποτελεί για ακόμη μια σεζόν σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και την πόλη μας!
Η εμπειρία του πολύτιμη καθώς έχει αδιάλειπτη παρουσία με την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες εδώ και πολλά χρόνια!
Ευχόμαστε στον «παππού» Γιώργο καλή σεζόν, με υγεία!!
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Χαλίλ:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν ακόμα γηγενή παίκτη, τον Καδίρ Χαλίλ, ο οποίος θα αποτελέσει για ακόμα μια σεζόν τον στυλοβάτη της ρακέτας μας! Ο Καδίρ είναι ο αθλητής με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα και αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας μας!
Καδίρ, ο οργανισμός της ομάδας μας σου εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις εντός του παρκέ!!
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Παπανδρεόπουλο:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο. Το «πουλί» θα αποτελέσει για 4η συνεχόμενη σεζόν αθλητής της ομάδας μας, «κλείνοντας» τα αυτιά στις σειρήνες που τον καλούσαν σε άλλες πολιτείες. Καλή σεζόν Αλέξανδρε, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Καρακατσέλη:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον γηγενή αθλητή μας Καρκατσέλη Βασίλη. Ο 22χρόνος αθλητής, μετά την περσινή άτυχη, λόγω τραυματισμού σεζόν, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του. Καλή δύναμη Βασίλη, καλή σεζόν, με υγεία πρώτα από όλα.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Ναλμπάντη:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν ακόμα αθλητή από το περσινό ρόστερ, τον 20χρόνο Αργύρη Ναλμπάντη. Γέννημα θρέμμα και ο Αργύρης της ομάδας, μετά την περσινή «γεμάτη» σεζόν που είχε με την ομάδα μας, προσθέτει ποιότητα και δύναμη στα forward της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Αργύρη υγεία και πολλές επιτυχίες στην φετινή σεζόν.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Περρή:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κομοτηναίο αθλητή Ανδρέα Περρή, για ακόμη έναν χρόνο. Η παραμονή του Ανδρέα στην ομάδα της πόλης μας, παρά τις πολυάριθμες προτάσεις που του έγιναν, ήταν κοινή επιθυμία τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και της ομάδας και του προπονητή μας. Ο 20χρονος παίκτης είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή σεζόν, υγεία και πολλές ποιοτικές εμφανίσεις στα παρκέ!!!
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Κάφφκε:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Κάφφκε. Ο 20χρόνος δυναμικός γκάρντ, ανανέωσε την συνεργασία του με συνοπτικές διαδικασίες. Ο οργανισμός του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή εύχεται καλή σεζόν στον Γιώργο, με υγεία και πολλές επιτυχίες.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Η ανακοίνωση για τον Ρίννη:
Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Χρήστο Ρίννη. Ο 19χρόνος Power Forward που εντάχθηκε πέρσι στην ομάδα μας, δούλεψε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Καλή σεζόν Χρήστο με υγεία και επιτυχίες πολλές.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!