Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Ιωνικό Ιωνίας και εύλογα δρομολογούνται εξελίξεις για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς Θοδωρής Χριστοφορίδης ανακοίνωσε την αποχωρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη χρονιά.

Ο κόουτς μάλιστα ανακοίνωσε την αποχωρησή του με μια ανάρτηση στα social media. Σε αυτήν, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε τη φετινή χρονιά αλλά και τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«More than a team. Πράγματι κάτι πάνω από ομάδα. Ένας ζωντανός οργανισμός, μέρος της κοινωνίας της Ιωνίας, μια οικογένεια πραγματική κι αυτό είναι που κάνει την απόφαση μου να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν ακόμα πιο δύσκολη.

Στον Ιωνικό γνώρισα μόνο φίλους κι έζησα τα καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια. Πέντε χρόνια γεμάτα χαρές, νίκες, υπερβάσεις και κατακτήσεις. Πιο πολύ όμως από αυτές τις επιτυχίες σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα τους Ανεστη Σαπλαχιδη και Γιάννη Χριστόδουλο. Την διοίκηση της ομάδας με πρώτους τους Γιώργο Βαϊράμη και Γιάννη Βαϊράμη. Τον Αλέκο Στρατίδη, τον Θεόδωρο Βασιλειάδη την Αννα Καβαφίδου, τον Kώστα Κουβαλά.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες προπονητές που ήμασταν μαζί σε αντρικό και ακαδημίες. Τον Παναγιώτη Κουβάτση, τον Θανάση Γουλτίδη, τον Χρήστο Καλιακάτσο, τον Κώστα Γεωργάκα, τον Παναγιώτη Κασαπλέρη και τον Nικηφόρο Μπελαγιάννη.

Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου. Από αυτούς που συνεργαστήκαμε για έξι μήνες μέχρι φυσικά αυτούς που ήμασταν μαζί όλη την πενταετία. Πόσα ονόματα πρέπει να γράψω; Πόσα ευχαριστώ να πω για τους ανθρώπους με τους οποίους παλέψαμε, ματώσαμε, δακρύσαμε, δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Για τους ανθρώπους που ζήσαμε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές μέσα κι έξω από τα παρκέ. Ανθρώπους που χειροκρότησα, που φώναξα, που πίεσα και στο τέλος εκτίμησα και σεβάστηκα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα που ζήσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το μόνο που μπορώ να πω. Μπάλες μπουκάλια μια τελευταία φορά μάγκες».