Εξελίξεις έχουμε στο στρατόπεδο του Όλυμπου Ελευθέριου Κορδελιού. Λίγες ώρες πριν ο κόουτς Δημήτρης Χαρτόπουλος αποχώρησε από την ομάδα ύστερα από τέσσερις μήνες.

Ο προπονητής έκανε γνωστή την αποχωρήσή του με προσωπική του δήλωση παρά το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στη 3η θέση του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η επιστολή του κόουτς:

«Μετά από τέσσερις μήνες γεμάτους από πολλά όμορφα συναισθήματα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ. Η διοικητική αδυναμία και η διαφορά φιλοσοφίας στο τρόπο οργάνωσης της ομάδας δυστυχώς με ωθεί να αποχωρήσω από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση και με μεγάλη ικανοποίηση αφήνοντας την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος του πρώτου γύρου.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΛΥΜΠΟΥ και κυρίως τον Άκη Κωτανίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην αρχή της προπονητικής μου διαδρομής και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους που θέσαμε εξ’ αρχής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παικταράδες μου. Καλή συνέχεια με υγεία παίκτες, keep on balling. Τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη πολύτιμη βοήθεια τους, Γιώργο, Φώτη και Νίκο εις το επανιδείν.

Με τιμή,
Χαρτόπουλος Δημήτριος».