Σε μια σημαντική ανανέωση της συνεργασίας προχώρησε ο Πανναξιακός για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο με τον έμπειρο Σωκράτη Ψαρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση τη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Σωκράτη Ψαρόπουλο.

Ο Σωκράτης είναι ένας μπασκετμπολίστας αποδεδειγμένης αξίας ανώτερων κατηγοριών και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς που και φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων μας!

Εκτός της αγωνιστικής του αξίας όμως, ο Σωκράτης αποτελεί και ένα υπόδειγμα ανθρώπου και οικογενειάρχη!
Γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να τον έχουμε στην οικογένεια μας.

Η χημεία και το δέσιμο που έχει υπάρξει μεταξύ μας είναι ένα συστατικό που ευχόμαστε να κρατήσει τον Σωκράτη και την οικογένειά του για πολλά χρόνια ακόμα στον Πανναξιακό μας και στο όμορφο νησί μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση ο Ψαρόπουλος υποσχέθηκε πως θα δώσει το 110% του εαυτού του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού για ακόμη εναν χρόνο!
Εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες σε αυτήν τη νέα φιλόδοξη προσπάθεια που γίνεται φέτος από την Διοίκηση του Συλλόγου.
Ένα από τα πράγματα που με βοήθησαν στο να μου κάνουν την απόφαση μου πιο εύκολη, είναι το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ του κόσμου αυτού του πανέμορφου νησιού που ζούμε και της ομάδας του Πανναξιακού μας!
Θα ήθελα από την πλευρά μου να υποσχεθώ ότι όπως και πέρυσι, έτσι και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα δώσω το 110% του εαυτού μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Νάξου να αγκαλιάσει αυτήν την όμορφη προσπάθεια που κάνει φέτος η Διοίκηση του συλλόγου μας και να στηρίξει την ομάδα μας όπως έκανε με το παραπάνω και την χρονιά που μας πέρασε!
Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι φέτος μαζί με τον κόσμο μας θα ζήσουμε όμορφες στιγμές».