Εποχή Αλέξη Καρατζά στον Πανναξιακό εν’ όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός και πρώην προπονητής της ΦΕΑ θα καθίσει στο πάγκο του Συλλόγου από τη Νάξο και θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2023-2024 με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Καρατζά Αλέξη!

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. θέλουμε να καλωσορίσουμε τον κοουτς Καρατζά  στο πανέμορφο νησί μας και στην ομάδα μας και θέλουμε να του ευχηθούμε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Κοουτς καλωσήρθες στην Μπλε Οικογένεια».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανναξιακού τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος εν’ όψει της νέας σεζόν:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για τη νέα σεζόν . Το ένστικτο μου με οδήγησε στο πανέμορφο νησί της Νάξου καθώς γνώρισα υπέροχους ανθρώπους με όραμα και όρεξη να πετύχουν . Έτσι και εγώ αποδέχτηκα τη πρόταση καθώς ταυτίστηκα ολοκληρωτικά με το πλάνο που έχουν και έτσι την επόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στον Πανναξιακο. Ειδική μνεία θα κανω στον τεχνικό διευθυντή του σωματείου κ.Δημήτρη Δαμιανίδη που ήταν ο άνθρωπος που με ενέπνευσε και μου μετέφερε το πλάνο των ανθρώπων της ομαδας με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προσέγγιση των ανθρώπων του νησιού ήταν αυτή που τελικά με κέρδισε και ανυπομονώ να κάνουμε το Πανναξιακο την ομαδα που ονειρεύονται όλοι στο νησί. Ραντεβού τον Αύγουστο στο γήπεδο!!”