Η ομάδα του Νέου Ψυχικού έβγαλε ανακοίνωση στην οποία καλεί τον κόσμο της να ενισχύσει την ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με το Βροντάδο Χίου ενώ αναφέρει ότι η διαιτησία δεν ήταν άψογη στη Χίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Την ήττα με 87-76 γνώρισε η ανδρική μας ομάδα στο πρώτο παιχνίδι των play out για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα δεν κατέβηκε πλήρης ελέω της ημέρας και της ώρας αλλά όσοι ήταν παρόντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Συγχαρητήρια σε όλους!
Η σειρά είναι πλέον στο 2-1 υπέρ της ομάδας, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται αυτή τη Κυριακή 9/5 στις 17:00 στο κλειστό του Ψυχικού.
Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθούμε στη προσπάθεια των αθλητών μας. Ο αγώνας ειναι do or die και με νίκη η ομάδα περνάει στην επόμενη και τελευταία φάση.
Υγ: συνεχίζονται οι μέτριες και κακές διαιτησίες φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι ελάχιστα τα παιχνίδια όπου έχουμε συναντήσει διαιτητές που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Εμείς σαν Ποσειδώνας θέλουμε μόνο το 50/50. Θέλουμε τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο από τους αθλητές. Ο ρόλος των διαιτητών είναι να διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των αγώνων και όχι να κάνουν ότι μπορούν για να γίνουν πρωταγωνιστές. Έχει κουράσει πλέον το ίδιο φαινόμενο ξανά και ξανά.