Το Ρούπελ Σιδηροκάστρου συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ του ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την παραμονή των νεαρών πλην όμως ταλαντούχων Τοπολίγκα Γιώργου (19χρ., 1,96μ., pf) και Μπαζτέκα Κωνσταντίνο (18χρ., 1,77μ., sg), ενώ ανακοίνωσαν την απόκτηση και του επίσης φέρελπι Παντελή Παυλίδη (2004, 1,94μ , pg), ο οποίος είναι Σερραίος και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Τέλος οι τρεις αυτοί παίκτες θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία των Μακεδόνων, που ξεκίνησε χθες (22/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“έ ό ίς – ές, ίς ύ ός ίς ❗
Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με δυο δικά του παιδιά που αποτελούν μέλη του συλλόγου από τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα. Ο λόγος για τους Τοπολίγκα Γιώργο (19χρ., 1,96μ., pf) και Μπαζτέκα Κωνσταντίνο (18χρ., 1,77μ., sg), που βοήθησαν πέρυσι την ομάδα ο καθένας με τον ρόλο του για την επίτευξη της ανόδου.
Οι δυο αθλητές παραμένουν στον σύλλογο και είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Ρούπελ επιθυμεί να δώσει ευκαιρίες και να αναδείξει δικά του παιδιά μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσήλωση τους στην ομάδα.
Γιώργο, Κωνσταντίνε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες…
Επίσης, ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Σερραίου καλαθοσφαιριστή, Παντελή Παυλίδη (1,94μ., pg-sg) ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ρούπελ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Έχοντας αγωνιστεί στο παιδικό και το εφηβικό του Πανσερραϊκού, ο υψηλόσωμος αθλητής που αγωνίζεται στις θέσεις “1-2″ είναι γνωστός στους ανθρώπους της ομάδας αφού έχει αγωνιστεί αρκετές φορές απέναντι στην νέα του ομάδα. Χαρακτηρίζεται για τα αθλητικά του προσόντα και έρχεται να δώσει έξτρα λύσεις σε προπονήσεις και παιχνίδια”.