Τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής βάζει ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή του  Άγγελου Βελαώρα. Ο 19χρονο PG βοήθησε την περυσινή σεζόν στην κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος από τον οργανισμό της Καστοριάς, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Ιωνικού στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παραμονή Βελαώρα στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς!
Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άγγελο Βελαώρα ενόψει της νέας σεζόν! Ο 19χρονος πλέιμεικερ αποτελεί μέλος της ομάδας μας από την περσινή σεζόν και συμφώνησε να αγωνιστεί και την νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του κόουτς Τζιλίνη στην Γ’ Εθνική.
Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Ιωνικού ’80 στο Αγρίνιο και εκεί αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα και το αντρικό, ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα μας.
👉Ο Άγγελος, μετά την συμφωνία για την νέα σεζόν δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ . Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή μου Ζήση Τζιλίνη και το Χάρη Χελά για την εμπιστοσύνη που μου έδωσαν να συνεχίσω στην ομάδα . Καλή αγωνιστική χρόνια να έχουμε χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες .»
Άγγελε η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων!